Het roer gaat om !

Geplaatst op 3 reactiesGeplaatst in Geen categorie

Met de Marifoon roepen we kanaal 12, Fort Nassau op met het verzoek de De Koningin Emmabrug te openen. Als de toegangspoort tot Willemstad, the swinging old lady beter bekend als Pontjesbrug vrijwel direct opent juichen we allebei in de kuip vanwege de perfecte timing en sta ik even later met tranen in mijn ogen […]

Reset Your Mind

Geplaatst op 23 reactiesGeplaatst in Geen categorie

We zijn een kleine week op pad en zitten er midden in, of beter gezegd, midden op, de Atlantische Oceaan. Gek genoeg breek ik mijn hoofd over hoe ik deze ervaring tot nu toe zou moeten omschrijven. Ik vergelijk de oversteek onwillekeurig met andere uitdagende trips die ik ooit maakte, maar deze tocht haalt het […]

Proefje

Geplaatst op 9 reactiesGeplaatst in Geen categorie

Proefje om uit te vogelen of we straks met de grote oversteek ook af en toe een teken van leven kunnen geven. Mocht het lukken, voor alle subscribers die een mailtje krijgen bij een nieuwe post alvast de beste wensen voor 2018! Veel liefde, geluk en gezondheid en vooral heel veel mooie dagen om een […]